This project has moved. For the latest updates, please go here.

Titre tronqué

Jan 23, 2011 at 11:41 AM

Hello!

Voila le sujet posté directement depuis le web :

http://social.microsoft.com/Forums/en-US/mvpfrench/thread/1ab28d75-8409-4d84-ac50-a9b03300138b 

Et voila le résultat posté via communityBridge

http://social.microsoft.com/Forums/en-US/mvpfrench/thread/66ec62ca-f122-4b6a-b2d2-5fa5e0597a3d#66ec62ca-f122-4b6a-b2d2-5fa5e0597a3d 

 

 

 

 

Coordinator
Jan 23, 2011 at 11:45 AM

Sorry... I do not understand your comments.. either write in english or german...

Jan 23, 2011 at 11:51 AM
Edited Jan 23, 2011 at 12:04 PM

D'abord en français !

Si on post un nouveau message, avec des caractères accentué, et assez long, le résultat est tronqué

alors que directement depuis le web tout est correct

Translate in English :

If you post a new message, with characters accentuated, and long, the result is truncated  (sample2)

While directly from the web everything is correct (sample 1) 

No accented characters is OK

 

Coordinator
Jan 23, 2011 at 12:07 PM

Fixed in V42, which will be released in a few seconds... can you then try it again!?

Jan 23, 2011 at 12:12 PM
Edited Jan 24, 2011 at 7:22 AM
Hello !
Bien sur !
 
Of course!
Bien Cordialement
Georges
Coordinator
Jan 23, 2011 at 12:15 PM

Download is now available:

http://communitybridge.codeplex.com/releases/view/59647

Jan 23, 2011 at 12:28 PM

It's OK

 

http://social.microsoft.com/Forums/en-US/mvpfrench/thread/7f2cecc7-43d2-4537-a693-783f48c5a8e7 

 

Thanks

Jan 24, 2011 at 7:26 AM
Edited Jan 24, 2011 at 9:37 AM

Je viens de mettre la main sur un truc assez tordu :

Thread : http://social.Answers.microsoft.com/Forums/en-US/answerssandbox/thread/fbc4f290-e2b4-4b93-98fe-d51ca199c2ce

En mélangeant des caractères accentués avec un titre très long, le signe è est remplacé par ?? 

Translate :

I just put their hands on a fairly twisted thing:

By blending accented with a very long title characters, è sign is replaced by ??
Georges

It's correct  

Thread : http://social.Answers.microsoft.com/Forums/en-US/answerssandbox/thread/4b489568-85a1-4c8c-a796-9c21729fee22

Coordinator
Jan 24, 2011 at 4:52 PM

For me it seems that the font of your browser is not able to display the character correctly... or something other is wrong... This should be now show stopper for the bridge...

There will be more problem if MS abandon the WebService. Then the bridge will not work anymore... this might happen in short for the answers WCF web service!

Jan 24, 2011 at 5:43 PM

Hello!

Je ne suis pas d'accord avec vous sur le fait que cela viendrait de mon navigateur (IE 8)

Car dans un cas avec un titre assez long, les caractères sont  ? ? , alors qu'avec un titre plus court, cela va bien!

Je veux bien admettre que mon post avec problème est un cas tordu !

Donc je vais en rester là pour l'instant

Bien cordialement

Georges

Transalate :

Hello!

I am not agree with you on the fact that it comes from my browser (IE 8)

Because in a case with a long title, the characters are ? whereas with a shorter title, it goes well!

I readily admit that my post with problem is twisted!

So I'll remain there for the moment

Well cordially

Georges